Om mig

Min väg mot mina drömmar

När jag var 14 år bestämde jag mig. Jag skulle åka till USA som utbytesstudent. Jag skulle gå på high school. Jag skulle lära mig engelska på riktigt. Jag skulle få lära känna nya människor och möta nya kulturer. Jag skulle få uppleva alla de amerikanska traditionerna tillsammans med en amerikansk familj och vara med om promhome-cominghalloweenthanksgivinggraduation. Listan över drömmarna jag skulle förverkliga var lång. De hinder som stod i min väg skulle jag bara ta mig över. För jag hade bestämt mig: Jag skulle bara dit! Inget skulle stoppa mig. Jag var väl medveten om att jag till stor del skulle behöva bekosta resan själv, av egen kraft. Det var mycket pengar det handlade om, men jag visste att om jag kämpade och behöll fokus på mitt mål så jag skulle lyckas. Året i USA är fortfarande ett av de bästa åren i mitt liv.

 

Flera år senare och med en lång och trygg anställning i ryggen var det dags igen. En lika tydlig ingivelse kom återigen till mig och jag bestämde mig: Jag skulle starta eget och börja jobba som livscoach. De hinder som låg i min väg behövde än en gång övervinnas. Nu är jag mitt i att förverkliga ännu en dröm och det ger mig mer än jag någonsin hade kunnat drömma om. Jag fylls varje dag av spännande möten, insikter och utveckling, glädje och kämparanda. Jag har hittat hem och den energi det ger mig vill jag sprida vidare till dig som väljer att komma till mig, till mina nära och kära och till alla andra jag möter varje dag.

 

När jag tänker på coaching är det precis det här det handlar om. Att hitta drivkraften i det som verkligen är viktigt för oss och våga ta steget. Att landa i att det är du som styr och väljer vad just du vill fylla ditt liv med. Den ”ingenting-är-omöjligt”-kraft som så självklart finns hos barn och unga tycks försvinna för många av oss ju äldre vi blir, men tänk vad som skulle kunna hända med dig, oss, våra nära och kära och vår värld om fler av oss vågade följa våra drömmar fullt ut? 

Det jag vill med min coaching är att du ska växa och utvecklas som människa. Jag vill att vi tillsammans jobbar för att minska hindren som står i vägen för din fulla potential där du blir ditt allra bästa jag. Vi plockar fram de unika styrkor som du vill, kan och önskar använda dig mer av i ditt liv. Jag vill att du ska se världen ur ett bredare perspektiv och få nya insikter så att du kan se på dig själv med nya, varma, upplyftande ögon och därmed sprida positiva krafter till din omgivning.

Veronika svartvit

Varmt välkommen att boka ett förutsättningslöst första möte!

Mina tidigare yrken

HR-generalist i 5 år
Bemanningsplanerare i 3 år
Gruppchef 6 månader
Avdelningschef 9 år
Totalt 18 år på IKEA Barkarby och IKEA Bäckebol

Min utbildning

Programmet för personal- & arbetslivsfrågor
vid Uppsala Universitet
Intern ledarskapsutbildning på IKEA
Situationsanpassat ledarskap II
ICF-diplomerad coach via Coach Companion

Övrigt

Brinner för förtroendefulla samtal
Drivs av att få hjälpa andra att utvecklas och växa
Älskar aha-upplevelser och personlig utveckling
Är övertygad om att coaching bidrar till positiv utveckling

+46 (0) 707-22 40 03  veronika@liljandercoaching.se  Odinslundsgatan 11, Göteborg

Close Menu